Hogyan tudom elérni azt a böngészőmben, hogy a Backspace hatásával véletlenül se ugorjon vissza az előző oldalra?
Ha pl. itt írok egy rakás szöveget, elég frusztráló, hogy ha véletlenül inaktiválom a szövegbokszot, és backspace-t nyomok, akkor visszaugrik az előző oldalra, és végleg elveszítek minden addigi beírást.
Az is segítség lenne, ha megírjátok, hogy ilyenkor hogyan tudom visszanyerni a szöveget.
Szöveg írása közben kimásolod, vagy wordpadba írod.
Backspace probléma: Talán valami plugin vagy ilyesmi.
Itt van egy.
Kérem a pontomat.
Alain Delon adta meg privátban a megoldást (pert úgy kérdeztem rá konkrétan), de gondolom, nem bánja, ha megosztom a válaszát, hátha másnak is segít.
"Azt kell csinálni, hogy a böngésző címsorába beírod, hogy about:config, ott a keresősávban rákeresel a backspace szóra, és annak a sorában a 0-t átírod 2-re. Én a Vivaldiban néztem meg, ott van a beállításokban olyan, hogy "Gyorsbillentyűk"."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!