Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehet egy gyk-s felhaszná...

Hogy lehet egy gyk-s felhasználó kérdéseit, vagy válaszait megtalálni?

Figyelt kérdés
Nick név alapján?
2019. szept. 18. 15:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nincs erre keresési opció.

Viszont a google valamelyest tud segíteni

Írd be az adott felhasználó nevét google keresésbe és biggyeszd mellé: site:gyakorikerdesek.hu

Pl:Shaddark site:gyakorikerdesek.hu

[link]

2019. szept. 18. 15:39
 2/8 anonim ***** válasza:
21%
Állítólag van egy olyan opció a Google-ban ahol láthatók a felhasználónak a neve még ha el van rejtve is. Így valaki látja miket írsz ki.
2019. szept. 18. 16:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
#2 ja, állítólag az Érmelléki Kuglófember meg a Medvedisznóember nagy haverok, állítólag.
2019. szept. 18. 16:41
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha valakinek látható a neve, rákereshető Google-ben. Ha elrejti a nevét, pár napig még rákereshető marad, amíg a Google nem frissíti az indexeit. Utána már nem lesz látható, és nincs rá trükk vagy opció a keresőben. A Google az oldalak tartalmában keres, és ha az oldalnak nem tartalma a felhasználónév, akkor azt a Google keresője sem fogja látni.

Például a kérdező neve nincs megjelenítve, és ha ő ezt nem fogja soha megjeleníteni, akkor te semmilyen módszerrel nem fogsz tudni a kérdéseire rákeresni, mert nincs mi alapján keresni.

2019. szept. 18. 16:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem hiszek ilyenekben. De valamelyik kérdésnél láttam hogy a bombanős kirakott egy kérdést saját magáról de a neve elvolt rejtve és valaki oda írta hogy valaki látja a nevét így hiába próbálja elrejteni. Más kérdés is volt erről.
2019. szept. 18. 16:57
 6/8 A kérdező kommentje:
Privátban válaszoltam egy személynek, és utána olyan levelet kaptam, amiből kiderült, hogy olvasta más hozzászólásaimat is. Pedig a nevem nincs kint. Köszi az eddigi hozzászólásokat, de nem igazán működnek. Az elsőnél csak a ranglistán adott ki, ha magamra kerestem.
2019. szept. 18. 17:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Nincs rá mód, nem látod a nevét annak, aki nem jeleníti meg. a bombanős példánál blöffölt a kérdező, vagy pedig mindkét kérdés válaszára kapott privátot és látta a felhasználónevet. Még csak azt sem látod, hogy a kérdező írt-e neked, vagy más.
2019. szept. 18. 18:00
 8/8 A kérdező kommentje:
Akkor ez rejtély. Nem kapott privátot a másik kérdésre, mégis tudott róla...🙁
2019. szept. 18. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!