Telenor internet lassú?
Figyelt kérdés
Nagyon régóta Telenornál vagyok és eddig a Hello adata csomagban voltam ahol korlátlan az internet.
Készülék váltás miatt új csomagot kellett választani, így a legnagyobb csomagban vagyok most ahol szintén korlátlan az internet, de viszont mostanában olyan lassú és elég lassan tölt be ezért nem tudom. Másoknál is ilyen az internet és most ez valami “hálózati dolog” vagy csak nálam nem működik rendesen?:(
2019. szept. 11. 13:02
1/1 anonim válasza:
Olvasd el az ászfet. Lehet, hogy nem teljesen korláltan az a korlátlan. Diginél pl 50 GB után lassítanak. Így valóban korlátlan, de mégsem az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!