Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Csak nálam "áll meg" néha a...

Csak nálam "áll meg" néha a GYIK oldal? (Kifejtés lent)

Figyelt kérdés

Néha amikor böngészem EZT az oldalt (Mármint a gyakorikerdesek.hu-t) , akkor előfordul, hogy nem tölt be egy-egy lap.

Pl legutóbb, amikor választ írtam egy kérdésre, majd elküldtem, töltött, de két percig nem "frissült" az oldal, mintha meg se nyomtam volna, de közben láttam, hogy szenved.

Mindeközben egy külső alkalmazáson chat-elek, az működik. YouTube lapon is halad a betöltés, váltani is egyből váltott videót.

Lenyomtam egy SPEEDTEST-et is:

Ping 18ms / Down: 46,63 Mbps / UP: 20,47 Mbps

Telekom LTE hálózat (Huawei miniPCIE 4G kártya+SIM a laptopban)

Windows 10 64 bit / Google Chrome

2019. aug. 25. 03:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is vacakol jelenleg.
2019. aug. 25. 03:28
 2/5 anonim válasza:
68%

Az a baj, hogy erre a beszervezett bizonyos emberek azt fogják írni, hogy "a te géped sz@r".

Általában informatikusok.

2021. aug. 21. 08:16
 3/5 A kérdező kommentje:

#2 akarod mondani KHMM.. "informatikusok"....

Értem az iróniát

2021. aug. 21. 13:42
 4/5 anonim válasza:
Miért Kérdező? Csak nem te is beépített vagy? Akkor troll a kérdésed.
2021. aug. 21. 18:36
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem vagyok beépített.

De feltételezem Te is a magukat "mindentudó informatikusnak" nevező trollokról beszéltél, akiknél kizárólag az "User error" jelenség létezik, ha valami probléma lép fel.

2021. aug. 21. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!