Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit csináljak ha nem jön be...

Mit csináljak ha nem jön be az oldal? Hibakód és kifejtés lent! Fontoss.

Figyelt kérdés
firefox böngészöt használok, és nem akarja megnyitni a t-home bejelentkezési oldalt, ahol megnézhetném a leveleim bejelentkezés után. " ssl_error_ssl_disabled " ezt a hibakodot irja ki "Nem lehet biztonságosan kapcsolódni, mert az SSL protokoll le van tiltva." ezzel mit tudok kezdeni? eddig nem volt még ilyen problémám. segitsetek!
2009. dec. 2. 16:45
 1/3 anonim ***** válasza:
eszközök/beállítások/haladó/titkosítás, és ott a protokolloknál van, h ssl, ki kell pipálni, és elméletileg megy!
2009. dec. 3. 01:08
 2/3 anonim válasza:
nekem is ugyanez a gondom, kivan piálva mégsem megy :S
2010. máj. 25. 15:37
 3/3 privateer válasza:

Nekem egy megoldás jött be, mert jelenség ugyanez volt. Pipa a helyén, explorerben operában megy minden, de rókázni nem tudtam.

Valószínűleg valami jogosultság kezelési probléma lépett fel a fájlrendszerben.

Megoldás: start menü - vezérlőpult - felhasználói fiókok - és itt hozz létre egy új fiókot. Majd szépen költöztess át oda minden fontos beállítást, doksit stb.

Jelenleg még ez a megoldás létezik csak, de keresem azért a megoldást, hogy ne kelljen költöztetni a profilt.

2010. júl. 26. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!