Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » UTorrent Telekom 1 gigabites...

UTorrent Telekom 1 gigabites letöltés lassú, miért?

Figyelt kérdés

Szóval már mindent megpróbáltam, mégis 10MB/s letöltési sebességnél feljebb nem tudtam menni pedig lehetne az 70-80MB/s is (sokan seedelik a torrentet).

Én nem tudom már a port forwardingal is vacakoltam egyszerűen nem megy.

Valaki segítsen légyszives.

2019. szept. 6. 21:59
 1/4 GnukiThePro válasza:
100%
Ennek mi köze van a port forwardhoz? A router tudja az 1000-ret? A számítógéped háttértára elég gyors? Nagyon sok variáció van. Ja és remélem kábellel próbálkozol. xD
2019. szept. 6. 22:05
 2/4 A kérdező kommentje:

Úgy látszik te nem értesz a torrentezéshez.

Bármi más töltök le, pl böngészőből linux distrot, vagy pl steamen is például 70MB/s-el szedtem tegnap...

Annyi beállítás van a torrent kliensben egyszerűen nem átlátható.

2019. szept. 6. 22:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem kell túlgondolni, elég egyszerű az Utorrentben beállítani a maximális letöltési sebbegéset. Szedjél le valami nagyon felkapott dolgot, hogy biztosan legyen elég seeder, ha nem megy akkor nézz meg egy másik klienst vagy verziót. Magyarország kedvenc fájlmegosztó oldala az 2.2.1-t ajánlja.

Ha meg nem adsz meg semmi infót, ne akadj ki egy olyan válaszon mint az 1#

2019. szept. 6. 22:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Basszus megtaláltam végre a problémát.... Killer Network Network szoftverbe beállítottam a prioritását a torrent kliensnek a legmagasabbra így már nem akad meg pont 10MB/s-en. Redditen találtam rá megoldást. Kb 2 óráig tartott mert én a torrent beállításokat próbálgattam xD
2019. szept. 6. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!