Szerintetek így rendelhetek másik internetet?
Tegnap kaptam egy levelet, hogy az Invitel február 28.ával megszünteti az internet szolgáltatást, így át kell térnünk másik szolgáltatóhoz.
Most várjam meg a február 28-át vagy már most is rendelhetek egy másik internetet ?
Lemondani nem tudom az invitelt, mert nem az én nevemen van, kicsit bonyolult a helyzet.
Tehát ha én most rendelek mondjuk egy Telekomos internetet azt bekötik attól, hogy még van egy meglévő internet a házban ?
A válaszokat előre is köszönöm!!!
Bekötik, persze. Semmi nem tiltja, hogy két szolgáltatóval is legyen szerződésed.
Viszont akkor ha nem tudod lemondani az invitelt, akkor február 28-ig azt is fizetni kell, nem hivatkozhatsz arra, hogy nem is azt használod már.
Azt tőlük kell megkérdezned.
(Bár én óva intenélek a trékomtól, ritka szemét cég. Bármi más, csak az ne.)
Ahol lakom nagyon korlátozottak a lehetőségeim sajnos....
Se DIGI, se UPC, mostmár se Invitel.
Csak borsodweb, meg a telekom.
A Borsodweb sokkal drágább így maradt a Telekom, annak legalább van a városban egy csomó kirendeltsége.
Korlátlan flottás mobilnet is elérhető. (pl. iQpro)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!