Night fall rp szerver teszt válaszok?
Epp ez az xD néhány kérdés full 2 értelmű..
16. Discordon szólnak hogy menjen XY helyre. Mit tesz?
1: Oda megy.
2: Le RP-zi hogy szóltak hogy menjen oda.
3: Semmit.
4: Vissza kérdez, hogy miért?
Itt is vagy semmit vagy le rpzem...
3. Ha éppen egy a rendőri kiképzés indul. De a bandával rabolni kezdenétek. Akkor te..
1: Elkezdtem szidalmazni őket hogy miért nem rendőrködnek
2: Megyek rabolni.
3: Mivel nincs aktív rendőr így rabolni se tudok, tehát a terv módosul
Ilyenről nincs szó a szabályzata..
De vagy a 2 vagy az 3.. Hisz a való életbe se szakítjak meg a rablást csak mert kiképzés van..
9. Milyen szankcióra számíthat ha szidalmaz másokat? (IC)
1: 24h eltiltás
2: Egy admin ügyre
3: Semmire, mert ezt rpzi..
Itt se érteni... Streamerek (aki admin) simán szid mást stream közbe XDD szal itt is akár mind a 3 lehet...
Nem RP-zed le, mert az MG lenne, vagy nem teszel semmit, vagy visszakérdezel miért, de itt is inkább a "Semmit" az "egyértelmű" válasz
a rablásosnál vagy a 2. vagy 3., de a szabályzat dönthet ebben ugye, ha meg nincs erre kitérve, akkor ezt jelezném fórumon, hogy nem találtad a szabályzatban, egy admin mutassa már meg hol van ez leírva
igen csak RL nem egy ilyen virtuális világ van ahol szakaszosan vannak jelen az emberek :)
IC szidásért semmit, OOC szidásért kaphatsz büntetést gondolom
Köszi a válaszokat :D
Próbáltuk már variálni a válaszokat haverokkal.. Próbálják ők is megcsinalni, de ha mást nyomtunk néhány helyen akkor már csak 76% lett a teszt... Ezért lenne jó valami olyan rendszer ami kijelzi melyiket rontottam el le.. Haveromnak folyamat 83%a tetszje.. 85%tól fogadják el.. Es nem tudjuk melyik lehet amit másképp kellene.. Mert az a 2 %szerintem max 2 kérdés vagy talán csak 1..
Nekem se sikerül...
Ez egy vicc, legalább ha a végén megírnák hogy mit basztál el...
Az csodás lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!