Night fall rp szerver teszt válaszok?
és ott ki kell fejtened, vagy a lehetőségek közül választani?
a lehetőséges tök könnyű, a kifejtés sem nehéz, csak megfelelően kell fogalmazni
nekem anno 10+ éve saját RP szeróm volt
elég sokat RP-ztem, nem gondolom, hogy egy sima RP szituáció teszt kifoghat azon aki elég tapasztalt RP-s
de majd meglátom, lehet a saját játékba én is bevezetem előszűrőnek :D igaz nálam teljesen más koncepció lesz már, mint anno
kár hogy nem írja ki melyik a rossz.. mert most pl van olyan kérdés h
Ha éppen egy admin húz oda DC-n megkérdezni/megbeszélni valamit. Mit teszel?
1: Jelzi a többieknek hogy egy adminnal beszél és türelmesek legyenek
2: Visszalép a DC szobámba mert éppen RP közepén van
3: Ha éppen RP közepén van jelzi az adminnak, és jelzi a játékon belül is, hogy egy admin akar magával beszélni.
ez nem rp szitu de itt az 1-es meg a 3-as válasz is logikus... de nem tudod melyik mert nem jelzi hogy melyik kérdéseim voltak a rosszak x'DD
Elég tapasztalatlanok és átgondolatlanok ezek a kérdések. Egyszer tegez aztán magáz?
Nagyon kapkodva és figyelmetlenül írhatták ezeket a kérdéseket.
Én amit tennék: megkérdezném az admintól, hogy mennyire fontos ez a dolog, mert épp RP közepén vagyok, a játékban OOC jelezném a többiek felé, hogy egy admin áthúzott DC-n várjanak
viszont tételezzük fel, hogy az adminok nem szakítanák meg az RP-t felesleges dolgok miatt, így valószínűleg az első lesz a helyes válasz, de erre már csak a szabályzat tudja megmondani a választ (ha nincs ilyen írásba foglalva, akkor meg alapból hülyeség ez a teszt, mert tapasztalatra alapozva több olyan válasz van ami megállhatja a helyét az adott szituációkban)
ha RP-zel nem állsz meg az RP határain, keretein belül, hisz az OOC is létező világ és párhuzamosan a kettőben jelen vagy, tehát az RP szituációt OOC dolgok miatt meg lehet szakítani, esetleg "semmissé tenni", ha például cheater vagy szabálysértés történik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!