Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Te mit szoktál csinálni egy...

Te mit szoktál csinálni egy letöltött nCore dologgal? Nálam a telepítő már két új játéknál nem indul el.

Figyelt kérdés

2019. aug. 5. 21:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Csak filmeket, sorozatokat és zenéket szedek le NAS-ra és marandnak is ott.
2019. aug. 5. 21:53
 2/11 anonim ***** válasza:
Olvasd el az NFO-t abban le van írva mit kell csinálni.
2019. aug. 6. 04:21
 3/11 Gábor_79 ***** válasza:
Tüzetesen elolvasom a leírást, esetleg a hozzászólásokat. Telepítem a gépre a hiányzó softvereket. Rendszergazdaként indítom. Nem törlök semmit, csak visszavonáskor.
2019. aug. 6. 08:18
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Ti még torrenteztek? Az már outdated mert már minden fent van online 😊 le sem töltöd csak nézed, a streaming miatt ki fog halni a torrent és kábel tv is pont kényelem miatt.
2019. aug. 6. 12:50
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

#4 váljon egészségedre.. a gépednek nem fog...😂

Én is streamelem a filmeket saját szeróról azzal a külömbséggel, hogy nem dől a mocsok reklám közben és nincs sükségem adblokkoló vackokra, hogy ne döljenek a reklámok és szutyok vírusok!

2-3 perc alatt lejön bármi és ott is van automatikusan a tv-n...

Úgy vélem nagyon nem tudod miről beszélsz mikor azt mondod megszünik a torrent! Álmodozz csak 😂

2019. aug. 6. 15:19
 6/11 anonim ***** válasza:
55%

5# [link]

Ebből az látszik, hogy egyedül az APAC (Ázsia, Óceánia) régióban tartja magát 5% letöltési részesedéssel a bittorrent, Amerikában és Európában erősen kiszorulóban van. Rákereshetsz régebbi riportokra is, pl. öt éve Európában még 10% fölött volt, ma meg 2,5% alatt."

2019. aug. 6. 15:27
 7/11 anonim ***** válasza:
Csak abban a szolgáltatásban bízom, amit magam menedzselek. Rengeteg olyan tartalmam van raw DVD, amiből szar TV ripről döglött torrentet is nehéz találni, nemhogy streamelni.
2019. aug. 6. 16:15
 8/11 anonim ***** válasza:

Örökké torrentezünk az nCore tékából.

Olyan filmet kerestem most ami meg van nekem a gépen a Rémséges mesék 1991, online találtam de link halott vagy nincs link, Microbit-en vagy Bigtorrenten régen fent volt de már nincs de nCore-on fent van, Netflixen HBO GO-n sose lesz fent.

Kerestem MES című zenét Spotify-n és nincs fent, ezért sose fizetek, inkább tárolóm itthon.

2019. aug. 6. 18:17
 9/11 anonim ***** válasza:
8# Átérzem amit írsz,de a tömeg előbb utóbb átáll a kényelmesebb { A streamingre}, kevesebb macerás dolgokra { Torrent}...
2019. aug. 6. 18:44
 10/11 anonim ***** válasza:
55%

Ezeket is használom Kodi Mozicsillag stb, Stremio, Popcorn Time.

Itt nem kell letölteni a filmeket.

Vélemény?

2019. aug. 6. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!