Te mit szoktál csinálni egy letöltött nCore dologgal? Nálam a telepítő már két új játéknál nem indul el.
#4 váljon egészségedre.. a gépednek nem fog...😂
Én is streamelem a filmeket saját szeróról azzal a külömbséggel, hogy nem dől a mocsok reklám közben és nincs sükségem adblokkoló vackokra, hogy ne döljenek a reklámok és szutyok vírusok!
2-3 perc alatt lejön bármi és ott is van automatikusan a tv-n...
Úgy vélem nagyon nem tudod miről beszélsz mikor azt mondod megszünik a torrent! Álmodozz csak 😂
5# [link]
Ebből az látszik, hogy egyedül az APAC (Ázsia, Óceánia) régióban tartja magát 5% letöltési részesedéssel a bittorrent, Amerikában és Európában erősen kiszorulóban van. Rákereshetsz régebbi riportokra is, pl. öt éve Európában még 10% fölött volt, ma meg 2,5% alatt."
Örökké torrentezünk az nCore tékából.
Olyan filmet kerestem most ami meg van nekem a gépen a Rémséges mesék 1991, online találtam de link halott vagy nincs link, Microbit-en vagy Bigtorrenten régen fent volt de már nincs de nCore-on fent van, Netflixen HBO GO-n sose lesz fent.
Kerestem MES című zenét Spotify-n és nincs fent, ezért sose fizetek, inkább tárolóm itthon.
Ezeket is használom Kodi Mozicsillag stb, Stremio, Popcorn Time.
Itt nem kell letölteni a filmeket.
Vélemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!