Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » NCore-on hogy lehet, hogy...

NCore-on hogy lehet, hogy valakinek feltöltés után azonnal + letöltő jelent meg a D-nél (míg seednél csak 4), én is ugyanabból a sorozatból töltöttem fel részt és nekem D-nél 7 van, seednél is, milyen progammal csinálta?

Figyelt kérdés
2019. júl. 30. 16:20
 1/4 anonim ***** válasza:

A pluszjel azt jelenti az oldalon, hogy valaki már befejezte a letöltést. A seed azt jelenti, hogy hányan seedelnek.

A "D" oszlopban neked nem igazán lehetne "7", mivel ott kizárólag pluszjeleket ír az oldal. Lehet elírtál valamit, mert a kérdésnek így nincs értelme.

Ha a "D"-nél nálad 0 van, azt jelenti hogy még senki nem fejezte be a letöltést. Ha ennek ellenére van 7 seeder, akkor ők már máshonnan letöltötték a torrentet és beálltak seedbe melléd.

2019. júl. 30. 16:26
 2/4 A kérdező kommentje:

nekem

D: 7

S: 3

L: 0

másnak ugyanaz a sorozat másik része:

D: +

S: 4

L: 0

Na ez hogy?

2019. júl. 30. 17:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehetséges, hogy a feltöltőnek pontos értéket ír a letöltők számáról. Viszont az biztos, hogy más torrentjeinél csak nagyságrendet láthatsz.
2019. júl. 30. 19:59
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem, mert mindenkinél látok vagy számot vagy + vagy ++ -t.

A + az egy adott szám fölötti letöltést jelenti, nem tudom 50 vagy 100? A ++ meg 100 vagy 500?

Kizárt dolog, hogy 1 másodperc alatt + (azaz 50 vagy 100-nál többen) letöltsenek egy olyan sorozatot, amiből már fent van egy csomó rész és mindet alig töltögették.

Mellesleg pl neki azonnal engedélyezték a torrentjét, nekem meg jobb esetben 2-3 nap elteltével.

2019. júl. 30. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!