Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért laggol a GTA V sűrűn...

Miért laggol a GTA V sűrűn sokáig?

Figyelt kérdés

Hallottam hogy a procim lehe a ludas.

A procim:AMD A10 (5800k)

Lehet ezen változtatni anélkü hogy kellene rá költeni, vagy már csak a processzor váltás segíthet.

2019. aug. 1. 20:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem csak a proci lehet a ludas.

A gyenge vga, a kevés ram, a nem megfelelő hűtés, vagy a lassú merevlemez is okozhatja.

2019. aug. 2. 05:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát nem hiszem hogy a kevés Ram, mert 2db HyperX blu 8gb-s memóriám van.
2019. aug. 2. 09:52
 3/7 anonim ***** válasza:
49%

És ezt én honnan tudhattam volna hülyegyerek ?

Csak segíteni próbáltam, de látom nincs kinek.

2019. aug. 2. 11:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha a sima V laggol az valóban a te géped hibája, az online viszont mindenkinél laggol mert egy kalap szar. Nekem a V betölt 30 másodperc alatt, az Onlinehoz meg jó esetben kell 7-8 perc, rosszabb esetben 10 perc fölött vagy egyáltalán be se tölt.
2019. aug. 2. 21:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Csak az Onlineaggol
2019. aug. 2. 21:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor meg nem kell aggódni: az mindenkinél rossz. A szerverek gyengék, túlterheltek, illetve programozási hiányosságok is vannak. Végtelenségbe tölt, lefagy, kidob stb. Napi szinten tucat ilyen van.
2019. aug. 2. 21:32
 7/7 anonim ***** válasza:

@3 Nem itt kell kiélni a családi bántalmazásaid.

Online nálam 15 percet is képes tölteni, de van mikor 2-3 perc. Ez egyszerűen ilyen, de FPS ügyileg nem rosszabb nálam mint a sima V. Remélem egy Updateban javítják...

2019. aug. 8. 04:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!