Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért laggol egy játék ha a...

Miért laggol egy játék ha a egyikünk youtubeot néz egy másik gépről?

Figyelt kérdés
Hát ez elég fura... T-home-nál vagyunk pontosan nem tudom milyen csomagban de a letöltési sebsségünk 6mb/s. 8 játékkal játszhatok és közben 4mb/s-el szedhetek le bármit, nincs gond a másik gépen... amint elindítok egy videót youtubeon, azonnal 300-as a pingje... Gondolom a routerrel lesz valami. Mielőtt hívnám a szerelőt és elmondaná hogy béna vagyok és kérné a kiszállás díjat, esetleg nem tud valaki erre valami magyarázatot? Életemben nem találkoztam ilyennel ....

2019. jún. 7. 18:54
 1/1 balint129916 válasza:
Hát a YouTube elég sokat fogyaszt, főleg magas minőség mellett. A többire igazán nincs sok mondanivaló, elég rossz a 6mb/s, nem csoda hogy felugrik a ping :D
2019. jún. 8. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!