Mért van az hogy véletlen szerűen elmegy az internetem pár másodpercre?
1# Hálózati adapter drivere outdated, ezért nem kompatibilis az op rendszerrel, vagy automatikusan rosszat töltött le az oprendszer. Ilyen esetben manuálisan kell telepíteni egy másik drivert.
2# Az UTP kábel csatlakozójában meg van törve a kábel. Működik, ha más helyzetbe hajlítod.
3# A hálózati adapter csatolófelülete régi, kilazult -ezt lehet érezni - Szintén működik, ha jó helyzetbe mozgatod a kábelt. Nézd a visszajelző ledet! Amikor folyamatosan világít, akkor van jó helyen.
(Az én alaplapomon ezért szarakodott a kapcsolat)
Első kommentelő: 2 UTP kábelem van és mind a kettő vadonat új, a laptopot és a PC-t is egyszerre használtam velük. Ez a random net elmenés nem befolyásolja azt amit csinálok a gépen, ahogy írtam full random megy el.
Második kommentelő: Nincs megtörve, ebben azért vagyok biztos mert vadonat új, plussz akkor a laptopon is szarakodni kellet volna. Meg nem hiszem hogy az egyik pillanatról a másikra csak úgy eltört volna. A gépembe most lett 2 hete kb minden cserélve beleértve az alaplapomat is, tehát ezt is kizárnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!