Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Elmegy a net 1-2 másodpercre...

Elmegy a net 1-2 másodpercre aztán visszajön?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ez a probléma úgy tűnik hogy megoldódott (legalábbis remélem). A lényeg az volt, hogy az elmúlt napokban csak úgy elment a net. Konkrétan random időközönként, 30mp, 1 percenként, 3 percenként elment a net 1-2 másodpercre, aztán visszajött. Nos mindent megnéztem kábelt, stb, és minden jó volt, azonban a hálózat nyilvánoson volt és most átraktam magánra, és úgy tűnik hogy most jó lett, mert ahogy írom ezt, közel 20 perce már nem ment el semmilyen képen se a net. Ez lehetett a gond? Csak megakarok győződni róla, ezért kérdem, de ha mégsem lett jobb, akkor írok a hozzászólásban.

#internet #net #elmegy a net 1-2 másodpercre aztán vissza jön #elmegy a net aztán visszajön #szakadozik a net #mért megy el az internet rövid időre #mért megy el az internet 1-2 másodpercre
2019. júl. 25. 04:40
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

szerintem semmi köze nem kéne legyen, nálam ilyen akkor volt, amikor rosszul csináltam meg egy UTP kábelt, aztán újrakötöttem, krimpeltem és jó lett.

Ha wifin vagy, rakd át másik csatornára, hátha túl sokan adnak azon a sávon ahol vagy. Itt nálunk nagyon sok a 11-es wifi csatorna a UPC routereken például.

Rakd át 5-ösre vagy akármire, amit nem használnak sokan.

2019. júl. 25. 04:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Megmozgattad a kábeleket, valamelyik UTP csatiból ki van csúszva a vezeték.
2019. júl. 25. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!