Telenor Hello Data?
Szeretnék mobiltelefonra korlátlanra netet vásárolni...és azt olvastam fórumokon, hogy ez a legolcsóbb opció. Viszont nem találom a honlapjukon, megszüntették?
.
És ha megszűnt ez a csomag, akkor mi a sorban utána következő legolcsóbb opció (Telekom, Vodafone, UPC, digi stb stb. - akármi, csak a legolcsóbb legyen)?
Köszönöm az infókat előre is!

A Hello Data már rég megszűnt, miért nem tájékozódsz?
Egyébként a Vodafone Red, Digi még nem olyan jó, de pár éven belül az lesz, Telekom drágább..

Azt jelenti, hogy a két cég egyesül, vagyis kábelen már te sem UPC-s leszel, hanem vodás. Bizonyos folyamatok azomban 1 évig is eltarthatnak, ekkorra várható majd a teljes egyesülési folyamat lezárása. De, e hónap végén 31.-én már elkezdődnek ezek a folyamatok így ilyen szempontból mindegy is, hogy a Vodánál vagy a UPC-nél kötsz-e szerződést.
Én egyébként Telenoros vagyok, szerintem ez a legjobb de a Vodának jelenleg jobbak a csomagjai...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!