Legolcsóbb számítógép alkatrészeket honnan lehet rendelni?
Figyelt kérdés
Ipon.hu oldalt találtam eddig. Ennel van olcsóbb? Alza drágább pedig azt mondták még ott is jó áron vannak2019. júl. 19. 13:11
1/6 anonim válasza:
Szerintem hardveraprón olyan formáktól akik megveszik a nagykertől. Nekik nem kell boltot üzemben tartani, weboldalt megcsináltatni stb. Átlagban 5-10%al adják olcsóbban a cuccokat mint az árukeresőn lévő legolcsóbb ajánlat
2/6 anonim válasza:
ha boltból veszed árukersőt használd ott meglátod melyik a legolcsóbb
3/6 anonim válasza:
Árukereső aztán ahol a legolcsóbb.
Annyi, hogy egy nagy, nevesebb bolt valószínűbb, hogy X év múlva is ott lesz, és tudod garanciáztatni a terméket. Bár sajnos azt látom, ha már garanciáztatni kell akkor az már régen rossz.
4/6 anonim válasza:
Használt, de újként eladott alkatrészben az ipon féle rablóbanda a legjobb.
5/6 anonim válasza:
Ez tényleg igaz az ipon-ról, mert mindenki ezt írogatja róluk? Nekem annyi tapasztalatom van velük, hogy egy videokártya gariztatásánál gyorsan, probléma nélkül jártak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!