Venni szeretnék magamnak egy gamer asztali számítógépet. Mit ajánlotok, konfigurációt vegyek? Vagy válogassam magamnak össze az alkatrészeket? Ha az utóbbi akkor tudnátok nekem segíteni benne? :D
Egyébként 120000 Ft-nál többet nem szeretnék rá költeni.
Válaszokat előre is köszönöm:)
danubius c3125: 6e
g5400: 18e
h310 alaplap: 19e
crucial 8gb ddr4 2400MHz: 23e
toshiba p300 1tb: 12e
evga 450b 450w: 15e
a kártya 960,1050,rx 560,770,valamilyen r9 legyen.vagy ha olcsóbb kell akkor 950.de az jobb lenne ha többet tudnál rá költeni mert 120e nem sok egy gamer gépre.
Nekem minimum kéne egy RX 550 4GB vagy egy 1050 TI 4GB. 4GB-os videókártyától nem szeretnék kisebbet. Integrált videókártya az felejtős. Egy alap proci simán kihajt egy erősebb videókártyát, én is ilyenben gondolkozom.
Köszi a válaszokat, de még várok ajánlatokat! :D
Ez olyan, mintha egy Audi A8-ast akarnál venni, de csak egy Wartburgra van pénzed.
Vegyél Ryzen 3 2200G-t vagy Ryzen 5 2400G-t, és később majd tudod bővíteni.
Szerintem azért nem egy szinten vannak :D
Most jogosan mondhatnátok nekem hogy ez csak összehasonlítás és papíron van ez csak így. De nagyjából azért jártas vagyok a témában csak lehet van aki tud jobbat mondani/ajánlani.
Köszi a válaszokat! :D
Ja és én nem akarok várni arra hogy majd tudjam bővíteni. Én már most szeretnék egy gépet ami simán elbirkózik pl. egy PUBG-val vagy egy Mass Effect Andromeda-val, és magasabb beállítások mellett tenné ezt.
Várok még válaszokat és köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!