Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Biztos ami biztos, de nem?

Biztos ami biztos, de nem?

Figyelt kérdés

Szeretnék ramot venni de azt nem tudom hogy milyen típusú kell ebbe a gépbe (SD ezeket sajna nem tudom)? A ram neve Speccy szerint Micron-PC3-10700 azt tudom hogy DDR3-800MHz viszont a maximális MHz kapacitását is meg szeretném kérdezni as gépnek Alaplap: 09KPNV

MEGJEGYZÉS:

Trágár, illetve sértő megjegyzéseket kérem mellőzni, csak olyan válaszra adok zöld kezet ami válasz az imáimra :D

2019. júl. 17. 21:40
 1/6 anonim ***** válasza:
nem adja nagyon
2019. júl. 17. 21:45
 2/6 A kérdező kommentje:

SDRAM vagy sem. Az adatlap tud kezelni 1333MHz ram,okat vagy sem? Windowsot újra kell telepíteni ha beszerelem az ujjat?

Így már dereng:D

2019. júl. 17. 21:52
 3/6 A kérdező kommentje:
*alaplap
2019. júl. 17. 21:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Ram cserélnél szerintem még a win95-t se kellett újra telepíteni!

Amúgy képzeld el már a Windows is olyan mint a Linux. Már alaplap csere esetén sem kell újra telepíteni az operációs rendszert, simán felismeri, kék halál nélkül. Persze ez csak a Windows 8 és fölötti verzióknál igaz.

Bár régen egy videókártya csere után is újratelepítettem a Windows XP-t, nem tudom te, hogy voltál ezzel?

2019. júl. 17. 22:44
 5/6 A kérdező kommentje:

Őszintén, akár újratelepítettem akár nem kékhalálozott...

Valamiért nem szeretett engem a windows xp

2019. júl. 17. 23:37
 6/6 Shaddark ***** válasza:

Ööööö...

Megkérdezted, hogy milyen ram lenne jó az alaplapodba aminek a nevét juszt se árulod el?

Ez valami telepata keresési célzattal feltett kérdés volt? :))

2019. júl. 18. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!