Biztos ami biztos, de nem?
Szeretnék ramot venni de azt nem tudom hogy milyen típusú kell ebbe a gépbe (SD ezeket sajna nem tudom)? A ram neve Speccy szerint Micron-PC3-10700 azt tudom hogy DDR3-800MHz viszont a maximális MHz kapacitását is meg szeretném kérdezni as gépnek Alaplap: 09KPNV
MEGJEGYZÉS:
Trágár, illetve sértő megjegyzéseket kérem mellőzni, csak olyan válaszra adok zöld kezet ami válasz az imáimra :D
SDRAM vagy sem. Az adatlap tud kezelni 1333MHz ram,okat vagy sem? Windowsot újra kell telepíteni ha beszerelem az ujjat?
Így már dereng:D
Ram cserélnél szerintem még a win95-t se kellett újra telepíteni!
Amúgy képzeld el már a Windows is olyan mint a Linux. Már alaplap csere esetén sem kell újra telepíteni az operációs rendszert, simán felismeri, kék halál nélkül. Persze ez csak a Windows 8 és fölötti verzióknál igaz.
Bár régen egy videókártya csere után is újratelepítettem a Windows XP-t, nem tudom te, hogy voltál ezzel?
Őszintén, akár újratelepítettem akár nem kékhalálozott...
Valamiért nem szeretett engem a windows xp
Ööööö...
Megkérdezted, hogy milyen ram lenne jó az alaplapodba aminek a nevét juszt se árulod el?
Ez valami telepata keresési célzattal feltett kérdés volt? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!