Miért nem lehet használja a teljesen a videómemóriát a gép?
Sziasztok!
A héten újratettem a gépemet (I5-7500 proci gigabyte b250m-d3s lap és gtx 970 vga 8 giga crucial rammal 370es sirtec tápegység) win10 64 bites felment minden szépen driverek is.
Ezután elkezdtem húzni a vga-t semmi extra nem sült meg max hőfok 69 c° a kártya ramnak +400 mhz gpura +250 mhz fut minden normálisan.
De most hogy le akartam tesztelni hogy a vga-n a ramok is jól mennek-e azt írta ki a VMT nevezetű video memory tester program hogy a vidikari 4 gigás de valami miatt nem tudja az egészet tesztelni csak 3 gigáig.Ilyennel még sosem találkoztam megfőztem volna a ramokat rajta vagy mi történhetett?
A vga eddig is felkettyintve ment bármiféle gond nélkül telepítés előtt újrapasztáztam de nem kaptam szét teljesen mivel Founders editionom van ezért csak lekaptam a gpu hűtőt tisztítás és mehet is vissza a vasba így a ramok biztosan nem sérültek meg benne.
A segítségeket előre is köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!