Ha a driverek nincsenek rendesen feltelepítve az károsíthatja az eszközt?
Figyelt kérdés
2019. júl. 14. 02:52
1/5 anonim válasza:
Nem fog végleges kárt okozni max az eszköz aminek nincs rendesen feltelepítve a drivere nem fog működni amíg fel nem rakod.
De amúgy én mostanában már csak a videokártya drivert szoktam felrakni külön, sőt legutolsó telepítésemnél már az is magától felkerült a Windows 10 által. Amikor minden eszközhöz felraktam a gyártó oldaláról letöltött drivert, több gondom volt mint amikor hagytam az alap Windowsoson.
2/5 anonim válasza:
Dehogy!
Jól néznénkl ki, hogy versenyezni kell az idővel a Win telepítésétől a driver feltelepítéséig, mert minden pillanatban károsodik a hardver. ;-)
Nem károsít semmit, csak legfeljebb nem lesz optimális a működése.
Konkrétan milyen hardverről van szó?
3/5 MGéza válasza:
Nem gond, nem lesz semmi baja. De hogy esetleg az eszköz bizonyos funkcióit nem tudod használni gyári driver nélkül az könnyen megeshet.
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor sem ha a processzor vagy a videokártya 100%-ig terhelve van?
2019. júl. 17. 19:49
5/5 MGéza válasza:
Azt nem ilyesmi szokta okozni. Rendszerint friss rendszertelepítéskor a windows update szokott egy csomó erőforrást lefoglalni, de ha például videokártyához nincs feltelepítve a megfelelő driver az gond, mert gyakorlatilag semennyire sem vagy képes kihasználni az alap widowsos képernyőillesztővel. Szóval az szerint hogy AMD vagy Nvidia kártyád van, menj el a gyártó honlapjára és tölts le a legfrissebb drivereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!