A processzornak mennyire van köze ehhez :?
Figyelt kérdés
Korábban egy nagyon gagyi Dual Core 2,7Ghz (E5500) procim volt egy GT640-es videókártya és 4GB DDR2 ram mellett. Rengeteg játék volt ,ami nagyon szaggatott ,pedig leírás és videótesztek alapján mennie kellett volna.
Lehetséges az ,hogy a játéknak elég lett volna a RAM és s Videomamória,viszont a proci nem és ezért szaggatott?
Most egy 4magos 3,8GHZ-s (Amd fx4300) procim van ,a régi Gt640-es videókártyám és 4Gb ddr3 ram mellett. Érdemes letöltenem a korábban akadozó játékokat ? Lehetséges ,hogy a jobb proci mellett jobban futnak majd? Vagy a 4Gb ram és a Gt640 videókártya nagyon kevés ,mondjuk egy Cs Go-hoz?
2019. júl. 13. 08:38
11/16 A kérdező kommentje:
Csak a palyabetoltes lassu ,de szerintem azt koszonhetem a csoro 4Gb ddr3 1066mhz ramnak :D
2019. júl. 14. 10:02
12/16 anonim válasza:
nem, az annak koszonheto hogy nem vettél ssdt
13/16 A kérdező kommentje:
Haveromnak ugyanilyen gepe van ,csak gyengebb videokartyaval es SSD-vel ,neki is kb ennyit tolt :D
2019. júl. 14. 10:47
14/16 anonim válasza:
Ez fugg ssd tipustol is. Nekem eleg hamar betolti mert ssdm van.
15/16 A kérdező kommentje:
De gondolom tobb ramod es ugy alapbol is jobb geped van ,mint nekem. 4Gb ram a jatek minimumja ,amit tobb eve irtak ki.
2019. júl. 14. 11:42
16/16 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!