Miért van egy zöld csík a monitoromon?
Figyelt kérdés
Játék közben észrevettem hogy egy vékony,függőleges,zöld csík megjelent a monitoromon. Mitől lehet ez? Remélem nem videokártya probléma, hanem monitor.2019. júl. 12. 15:41
1/10 anonim válasza:
Ha nem csak játéknál van ott, akkor biztosan hardver hiba. Nyiss egy üres jegyzettömböt. Ott elvileg látond kell fehér alapon.
Én monitor inverterére tippelnék.
2/10 A kérdező kommentje:
Mem csak játéknál van, hanem mindig, a monitor invertere alatt mit lehet érteni?
2019. júl. 12. 15:55
3/10 anonim válasza:
A panel és inverter közötti vékony szalagkábel valamelyik lába elengedhetett.
4/10 anonim válasza:
A lényeg, hogy monitor elektronika hiba lehet.
5/10 A kérdező kommentje:
Ezt szerelőt megbírja csinálni?
2019. júl. 12. 16:33
6/10 anonim válasza:
Ha ért hozzá, akkor "megbírja". Persze lehet, hogy a javítás díjából majdnem veszel egy másik monitort.
7/10 A kérdező kommentje:
Ismerek egy szerelőt aki ért a monitorokhoz is, de úgy mennyibe fog kerülni?
2019. júl. 12. 17:30
8/10 anonim válasza:
Nagyban függ a montitortól. Olcsóbb monitor esetében nem is éri meg foglalkozni.
9/10 A kérdező kommentje:
52000 forintos monitor
2019. júl. 12. 21:09
10/10 anonim válasza:
Nem értem, ha ismered, miért nem tőle kérdezed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!