Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptop kijelzőjén megjelent 2...

Laptop kijelzőjén megjelent 2 db zöld csík mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Tavaly vettem egy Sony Vaio laptopot. Az a gond hogy ma be kapcsoltam és meg jelent 2db hajszál vékony zöld csík. Azóta az egyik eltűnt de 1 maradt. Mégis mi a fene ez ??

2012. júl. 26. 15:44
 1/7 anonim ***** válasza:
kijelző hiba nálam is van a régi 10 éves laptopon csak nálam pötty van vagy videokártya lehet még
2012. júl. 26. 16:07
 2/7 uniplet válasza:
ha van még rajta, azonnal gariszerviz...
2012. júl. 26. 21:23
 3/7 A kérdező kommentje:
Nos igen mikor vettem 1 éves garit kaptam rá lehetett volna venni +2 év garanciát de nem vittem annyi pénzt azt mondtam hogy majd vissza jövök és veszek. Azóta is mentem szóval garancia már lejárt mert tavaly áprilisba vettem. Tudom idióta voltam bele is vertem már a fejem falba hogy én hülye de sajnos ez van. Menyi lehet egy új kijelző ??Mert gondolom kijelzőt kell cserélni. Válaszokat köszönöm.
2012. júl. 28. 00:07
 4/7 uniplet válasza:

Az még nem olyan biztos.

Milyen vastag a két csik?

Mindig ugyanott van a képernyőn, mindegy milyen munkafolyamat zajlik?

Lehet ám csak átvezető kábel is, azt megúszod pár ezresből szerintem.

2012. júl. 28. 13:19
 5/7 uniplet válasza:

A kábelhibát meg lehet figyelni néha úgy is, hogy menet közben a képernyőt hajtogatni kell, és nézni a képet.

Ha változik, vagy eltűnik a csík, aztán megjelenik, akkor nagy valószínűséggel kábelhiba lesz, de ez sem 100%-os megoldás. Igazán, csak egy szerviz tudja megmondani. Viszont, szervizbe csak úgy vinném, hogy már eleve kábelcserét kérek, nehogy rám sózzanak egy kijelzőt "véletlenül".

2012. júl. 28. 13:23
 6/7 A kérdező kommentje:
A 2-csík hajszál vékony. De szerencsére azóta nem jelent meg. Kijelzőt fel le csuktam de nem volt semmi, remélem ez ilyen egyszeri alkalom volt nem igen lenne rá most keret meg javítani ...
2012. júl. 30. 00:48
 7/7 uniplet válasza:

Lehet videokari is, nálam is igy kezdődött, aztán csere lett belőle.

Mennyire tiszta pormentes a gép, mert azt sem árt kifújni néha.

A melegtől is csinálhatja a videokártya.

2012. júl. 30. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!