PS4 kontroller hibás - mennyire gyakori ez a hiba?
Figyelt kérdés
A kontroller bal karja szépen középállásban van, nem is kotyog-lötyög, áll szép feszesen, viszont a kurzor (vagy játékban az irányítás) folyamatosan mászik felfelé.
Garis még, majd megcsinálják, vagy cserélik, de mennyire gyakori ez?
2019. júl. 9. 16:00
1/6 A kérdező kommentje:
A szervizben most összegyűlt egy pár garis... mivel 1 év gari van rájuk, gondolom, ezek a karácsony környékén vásároltak lehetnek... Szóval gyakori.
2019. júl. 12. 10:37
2/6 anonim válasza:
Szia! Az lehet a baj, hogy a használat során a kar mechanikája lazább lett, és ezért minimálisan "elcsúszik" egyik irányba. Nem egyedi a hiba. Ha még garanciális, akkor javítva lesz.
3/6 Szecsi24 válasza:
Az enyém is hibás lenne?? Ugyanis játék közben a joy magátol forog ugy hogy nemis használom?
4/6 A kérdező kommentje:
Valószínűleg.
Egyébként az enyémet kicserélték, azóta már többet ment, mint az első, ez még most bírja.
2020. febr. 18. 14:35
5/6 Szecsi24 válasza:
És én én ilyen esetben hogy magátol forog a játék vigyem visza ahonan vásároltam vagy ne fusak vele felesleges köröket? Vagy ez mitöl lehet hogy magátol elfordul jobbra balra vagy föl és le? Mi a hiba oka? És megéri szervizbe vinni?
6/6 A kérdező kommentje:
Ahol vetted, ott megmondják, hogy hol a szerviz. Oda beadod, 1-2-3 hét, és adják az újat.
2020. febr. 19. 09:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!