Ha nem ismeri fel a gépem a kontrollert, akkor valószínűleg hibás nem?
Figyelt kérdés
Vakoss GP-3755BK
Az usb eszközt nem lehet felismerni...
Egyik USB-n sem pedig feltelepítettem..
Ha mégis rossz lenne akkor mondanátok jobbfajta kontrollert ami olcsó is?
mert visszaviszem akkor tacskóba aztán ráfizetek egy jobbra.
2015. aug. 9. 19:49
1/11 anonim válasza:
Ez kontakt hiba.
A kontroller és a gép is jó.
2/11 A kérdező kommentje:
És akkor most mit lehet tenni vagy most mivan?
Ha kontakt hiba akkor nem érintkezik de hát akkor mégsem jó nemígyvan?
2015. aug. 9. 19:53
3/11 anonim válasza:
Nem szó szerinti "kontakt",hanem érzékeli látja,de valami akadályozza ,hogy azonosítsa,ergo a kommunikációba valami bezavar.
Ez lehet driver ,jel (ne menjünk bele) vírus és a többi.
Manapság a legtöbb kontroller : bedugud megy alapon van.
4/11 A kérdező kommentje:
Ez mikor feltelepítem azt írja direct x 7 kell neki de 9 fenntvan szóval...
2015. aug. 9. 19:56
5/11 anonim válasza:
Ezt kb meg se vettem volna ha kontrollert akarsz venni akkor xbox 360 kontroller alá ne add. Azt minden játék felismeri, támogatja és az egyik legjobb kontroller.
6/11 A kérdező kommentje:
Igen igazad van de az nekem drága tescoba 10ért adják neten 8körül van+1000 posta nekem meg elég egy olcsó is csak működjön de majd még átgondolom...
2015. aug. 9. 20:02
7/11 anonim válasza:
8/11 Gábor_79 válasza:
Nekem is ilyen van és normálisan működik. Kellemesen csalódtam benne, mert kényelmesen használható. Jó, kalibrálni kell egy-két játéknál, de mikor működik, már jó. A saját drivere kell hozzá, amit nem volt egyszerű megtalálni emlékeim szerint. Ha érdekel, megpróbálom elküldeni a sajátom.
9/11 A kérdező kommentje:
azt megköszönném!
2015. aug. 9. 20:16
10/11 A kérdező kommentje:
hát igen nekem ilyen apróságok hogy kalibrálás nem érdekelne csak működjön, és nekem tökéletes
2015. aug. 9. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!