Szerintetek mennyiből lehet kihozni egy konzolt (Xbox vagy PS) és egy LCD TV-t együtt?
Jövő év közepe felé szeretném megvásárolni a fent említett dolgokat.Szerintetek akkorra melyiket éri majd megvenni?(xbox vagy ps).TV-ből pedig valamilyen középkategóriásat szeretnék majd.
Köszönöm a válaszokat!
Sokan azt mondják, a PS3 tovább ki fog tartani, mint konkurensei (lásd ps2 vs xbox és gamecube). Az xbox pedig kezdetben sok kritikát kapott, hogy karcolják a lemezeket, 3 ledes hibája lesz. Ezek manapság nagyon ritkák, így az, hogy mit veszel, csak azon múlik, hogy neked melyik konzol exklúzívjai tetszenek, illetve, hogy hiszel-e abban, hogy a PS3 tovább kitart-e. Én személyszerint az xboxot választanám, mégpedig azért, mert olcsóbb (bár az online fizetős, de nem drága), és jobban tetszenek az exklúzív címek.
Ezen az oldalon nézhetsz körül.
TVkhez sajnos nem értek semmit, majd másvalaki remélem segít :D
Ősztől ingyenes lesz a multi a boxon is.
Amúgymeg:
PS3:
Drágbb mint a box.
Nincs hozzá törés --> csak eredetni játékot tudsz venni hozzá
Ingyen van a multiplayer
Xbox:
Olcsóbb
Van hozzá törés-->sok játékot le tudsz tölteni a netről
Ősztől ingyenes lesz a multiplayer.
Xbox 360 a nyerő. Már most egy Arcade-t lehet venni legolcsóbban 46ezerért, egy Elite-t meg 60ezerért.
És szerintem ehhez már egy minimum 80 centis tv kell, de minél nagyobb annál jobb. És persze xbox-hoz már leginkább csak full hd tv-t éri meg venni, ami 90-100ezernél kezdődik.
Szerintem most 140-160ezerből jönnél ki, de 1 év múlva az én véleményem szerint ez egy 20-30ezerrel lejjebb megy, de ezt így nem lehet megjósolni.
Én személy szerint egy jó kis gépet vennék, a számítógépes hardvereknek gyorsabban csökkenek az árai.
De ez az én problémám, ez nem a témához kapcsolódik.
És azt, hogy miért xboxot érdemes venni, a 2. válaszoló tökéletesen elmagyarázta.
Szerintem xboxot fogok venni valamiért jobban bejön( lehet majd a kinect-et is kipróbálom), főleg ha a multi is ingyenes lesz.A játékokat eredetin venném meg(legalább is legtöbbször), mivel most pc-m van és a gépújításra szánt pénzből vennék mindig játékot.
Köszönöm a válaszaitokat!:)
én ps3 at vennék. ott az elit 60ért én a ps3 at 65 ért vettem 250 gb os vinyóval újonnan.
ps3:
több exkluziv jön rá mellesleg igényesebbek is
blu ray meghajtó
3d támogatás
böngésző
bármilyen bluetooth headsetet tudsz használni nem vagy ráutalva a gyárira
joyban beépített akksi(lehet cserélni ettől függetlenül) egy töltéssel rengeteget lehet játszani.
wifi
ingyen multi
beépített táp
xbox
relatív hangos a ps3 hoz képest
külső táp ami akkora mint egy tégla
csak dvd lejátszó van benne
fizetős net nem sok érte de ez pofátlanság
mindkettő megfordult nállam több kevesebb időre(az xbox a kevesebb). nem voltam vele megelégedve. egyetlen érvem szólna a box mellett a warez de ha úgyis megveszed akkor inkább a ps ugyanannyiba kerül. a kinectről annyi hogy jó buli kb 30 percig. anno ps2 őn volt eyetoyom elugráltam előtte de fárasztő. tudom ez egy új módszer, hajrá ugráljatok a tv előtt. nagyon nevettséges keressetek rá youtubeon:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!