Acer, vagy Lenovo laptop?
Figyelt kérdés
Kinek mi a tapasztalata ? Megbízhatóság, stb...2010. júl. 10. 10:35
1/8 anonim válasza:
Nekem Acerem van eddig semmi bajom nem volt vele, bár kicsit érzéketlen a touchpadja de ha veszel mellé egy egeret már meg is van oldva :)
2/8 anonim válasza:
Nézd meg melyik notebookokra adnak 3-4 év garanciát. Az megválaszolja, hogy melyikek a megbízható.
Delleket, Thinkpadeket nézz, ha ez a fő szempont.
3/8 anonim válasza:
de mi értelme 3-4 év garanciának, amikor a gyártási hibák az első 2 hónapban kiderülnek? a továbbiakban meg úgysem tudod érvényesíteni a garanciát, mert mind a te hibád:
beporosodnak a bordák, vizet öntesz bele, dobálod, összetöröd, elflasheled a biost, kivered a billentyűt, villámcsapás, zárlatos periféria csatlakoztatása
ezekben az esetekben akármennyire is erősködsz, NINCS garancia, ezért én fölöslegesnek tartok 1 évnél hoszabb garanciát. 1 év bőven elegendő hogy teljes mértékben tesztelhesd a gépet.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Azért dobtam fel a kérdést, mert amennyi pénzt szánok rá, annyiért jobb konf. kapható ezekben a márkákban. Vagy vegyek egy gyengébb, de nevesebb márkát? Ez a gondom.
2010. júl. 10. 23:55
5/8 anonim válasza:
Kijavítanálak, mert a legjobb konfigokat Msi, és Asus laptopokban fogod megtalálni (ár-érték arányban)
6/8 anonim válasza:
Acert NE az uncsitesómnák 2 hónap után a procija kiment 6GB-os volt
8/8 anonim válasza:
a ram volta nnyi :) csak elfelejtettem odaírni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!