Szerintetek a Lenovo Y560a egy jó laptop?
Figyelt kérdés
Ez a legjobb 250-300k Ft közötti multimédia laptop amit találtam. Erős hardvere szerintem játékra is alkalmas. Ti mit gondoltok?
Lenovo IdeaPad Y560A, Intel Quad Core i7-720QM (1.6Ghz, 6MB L2 cache), 4GB (DDR3 1333MHz), 500GB / 7.200rpm, DVD± RW DL, ATI Mobility Radeon HD 5730 1GB, HM55 chipset , 15.6" HD WXGA 1366x768 LED
2010. aug. 22. 23:38
1/2 anonim válasza:
Ez egy jó kérdés
én is megnéztem ezt a gépet és valóban a kategóriájában kiemelkedő gép
szóval igen ez egy jó gép(szerintem is)
2/2 anonim válasza:
téyleg zsír laptop de szerintem túl jó, egy enyire erős laptop már már felesleges de te tudod
ott van például a lenovo g 560 és az is hasonló, az is egy erős gép én még azt is tudnám javasolni bár kicsit gyenge a videókártyája a többi részéhez képest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!