Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Integralt VGA Letiltasa?

Integralt VGA Letiltasa?

Figyelt kérdés

Több gondom is van az integralt vgaval. (AMD R2 Graphics)

- Ramom készletéből (4gb) 3,43 gb hasznalhato. (Nem tudom, hogy ez okozza-e,de olvastam effélét is)

- Jatekok ezzel a vgaval pörögnek. Egy sima gta san Andreasban 30 fpsem van. 512mb-ot vramot tud csak kezelni.

- Rendszer (max csak az eszközkezelő latja) nem latja a HD8500M-os 2gbos vgam. Tény, hogy nem erős annyira, de azért erősebb, mint az r2-es xd.

Kérdésem az lenne, hogy oldhato meg az legalabb, hogy a hd8500m-mel fusson minden? Masik az, hogy a ram készletem teljes részét kihasználhassam. BIOS néztem, abba kb semmi sincsen. Boot security code, és informacio (idő, rendszer) opciokat jelenít meg.

Valaszokat elore is koszonom.

#AMD #ATI #RAM #GTA San Andreas #GTA 5 #GTA 4 #Windows 10 #dedikalt vga #integralt vga #hd8500
2019. júl. 6. 01:08
 1/2 anonim ***** válasza:
90%
A VGA-ra kösd a monitort, ne az alaplapra.
2019. júl. 6. 09:00
 2/2 MGéza ***** válasza:

#1: A videokártya megjelöléséből úgy látom hogy ez egy laptop.

Szóval itt más megoldást kell keresni, windowsban a képernyőillesztő beállításainál. A képernyőillesztőknél tudod beállítani az elsődlegest és esetleg letiltani a cpu-ba integráltat, ha annak átállítása nem segít.

2019. júl. 6. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!