Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Integrált videókártya letiltás...

Integrált videókártya letiltása, melyiket?

Figyelt kérdés

Le szeretném tiltatni az integrált videókártyát, de nem tudom melyik is az. Itt a kép az eszközkezelőröl.

[link]

proci amd fx7500, vidikártya amd readon r7 m265, és még annyi hogy elég ha eszközkezelőböl letiltom az integrált kártyát? akkor már csak a dedikáltat fogja használni a gép?

2017. nov. 11. 23:26
 1/6 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
Szerintem egyik sem integrált. A Driver tette fel így, valószínűleg a kimenetek elosztása miatt. Hagyjad, valószínűleg nem azért gyenge mert az integráltat használja (hiszen nincs benne) hanem mert a dedikált tud ennyit.
2017. nov. 12. 00:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Az ok amiért le akarnám tiltani az integrált kártyát az az, mert eléggé melegszik a procim és gondoltam ezáltal talán kevésbe dolgozni így nem menne álandóan 90 fokon. Vagyis a CPUID HWmonitor szerint 90 fokon megy viszont most raktam fel az AMD OverDriver-t és az meg azt mutatja hogy a cpu 25 fokon megy, viszont a GPU nak mind a kettő ugyan azt a hőfokot írja, szóval mostmár totál nem tudom melyiknek higgyek
2017. nov. 12. 00:57
 3/6 A kérdező kommentje:

[link]

Bár nem annyira vágom az angolt, de e szerint az oldal szerint van benne integrált GPU

2017. nov. 12. 01:00
 4/6 anonim ***** válasza:
90F = 26C ...
2017. nov. 12. 05:53
 5/6 anonim ***** válasza:
hűtés tisztítást és pasztázást ajánlok,ne hogy reball legyen végén a vga chipnek ..
2017. nov. 12. 05:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Na akkor úgy írom, hogy 90 celsius (204 F) így írja a progi, de mondom az AMD overdriver szerint csak 25 celsius , a takarítás pedig már megtörtént, a pasztázásra énis gondoltam.
2017. nov. 12. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!