Intengrált videókártya letiltása?
Figyelt kérdés
Vettem ma egy Gigabyte NVIDIA Geforce 9400 GT videókártyát lenne vele egy gondom! Le kell tiltani az alaplapi intengrált videókártyát? Ha igen hogy tiltsam le? 1. Elősször telepítsem fel az új videókártyát és utánna vagy 2. Elősször tiltsam le és utánna telepítsem fel az új videókártyát?2011. febr. 28. 18:57
1/6 anonim válasza:
nem kell, amint csatlakoztatod, már a újat fogja használni.
2/6 anonim válasza:
0. integrált driver uninst
1. gép kikapcs
2. kártya be
3. monitor átdug
4. gép bekapcs
5. bios-ba be
6. integrált kikapcs
7. windows-ba be
8. driver telepít
9. kapcs ford
4/6 A kérdező kommentje:
Csávó :D Ezt nekem lassan mond.... ha 1x letörlöm (azt se tudom hogy kell letörölni) akkor minek tiltsam le?
2011. febr. 28. 19:18
5/6 anonim válasza:
OK, úgy látszik, hogy nem értesz hozzá. Talán érdemes lenne hozzáértő (személyes) segítségét kérned.
Az integrált kártya driverét azért távolítod el, hogy ne maradjon felesleges szemét a gépen. Magát az eszközt a BIOS-ban azért kapcsolod ki, hogy ne legyen útban, ne fogyasszon áramot és ne zavarja a redszert, ugyanis már nincs szükséged rá.
6/6 anonim válasza:
elméletileg ha berakod az új kártyát akkor nem kell tiltani mert átveszi, ha kekeckedik akkor BIOSba letiltod az integradted VGA-t, és beállítod a PCI-E. de nem feltétlen kell az alaplapit tiltani, főleg ha intelligens alaplapod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!