Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gtx 1060 6gb vagy Rx 580 8gb?

Dósa Zsolt Brendon kérdése:

Gtx 1060 6gb vagy Rx 580 8gb?

Figyelt kérdés

Melyiket érdemesebb választani és miért?

Melyik jövőképesebb?

Azt hallottam hogy az 580 tudja rendesen kezelni a dx12,viszont az nv csak a 20 szériától.Viszont az nvidianak szebb a minösége,és ugye a gameworks.

Gtx 1050ti-t váltanék le

I5 6300,16gb ram mellé.

2019. júl. 6. 00:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
92%
Hihetetlen az Nvidia fanboyjság... lepontoznak mert érvekkel alátámasztva leírom hogy jelenleg 2019 ben szerintem az RX 580 valamivel jobb választás erre lepontoznak, ipari hulladéknak nevezik meg érvelés nélkül beírják hogy "1060 sokkal jobb". Ha Gtx 1660 vs Rx 590 lenne a kérdés akkor én is azt mondanám hogy a GTX a jobb.
2019. júl. 6. 11:10
 12/18 anonim ***** válasza:
Persze hogy jobb az AMD, hosszútávra nem vesz az ember Nvidiat (AMD finewine technology). Komolyan mintha a válaszolók fele csak trollkodna úgy érzem mivel 1 okot nem tudnak az 1060 ra mondani.
2019. júl. 6. 13:10
 13/18 anonim ***** válasza:
90%
Kb. ugyanolyan erősek, az 580 talán pár százalékkal ha erősebb összesítve. A 1060 kevesebbet fogyaszt, de drágább. Mindkettő megállja a helyét 1080p-ben az új játékoknál is ha kicsit leveszel a grafikai beállításokból. Én az 580-asat venném meg azért mert olcsóbban beszerezhető.
2019. júl. 6. 13:15
 14/18 anonim ***** válasza:
90%

Some NVidiots: A TÍZHATVAN JOBB ÉS PONT!!!! (lol)

Normális emberek: A két kártya közül a játékok optimalizálásától függően hol egyik, hol másik teljesít jobban, de a Radeon valamivel olcsóbb. Emellett picit jobb a képminősége, FreeSync támogatott, aszinkron architektúrájú és működik crossfireben is. A plusz 2GB VRAM és a FineWine miatt jövőállóbbnak is bizonyul, így egyértelműen jobb vétel. Az Nvidia akkor érheti meg, ha a tápegységed korlátoz, esetleg beszereztél egy G-Sync monitort.

2019. júl. 6. 16:36
 15/18 anonim ***** válasza:

#21 vagyok.

Kedves #22! Én felsoroltam 6 érvet az AMD mellett. Ha nem vagy annyira retardált, hogy össze tudj hozni legalább 3-4 érvet a 1060 mellett, akkor majd talán beszélhetünk a dologról. De tudom, nektek Nvidiotoknak fáj az igazság és reménytelenül próbálkoztok.

2019. júl. 6. 17:22
 16/18 anonim ***** válasza:

25- ös. Obvious troll is obvious. Kicsit keményebben is próbálkozhattál volna hogy ne legyen ennyire átlátszó a trollkodásod.

Ha viszont ezt full komolyan gondolod akkor ott bizony tényleg bajok vannak a fejedben kis barátom. Az írásod alapján vagy tényleg egy buta segg vagy, vagy egy kisgyerek netán mind2. De valami biztos nincs rendben az életedben ha ilyeneket csinálsz mint ez a megnyilvánulásod. Vagy kicsi mind az e-péniszed mind a rendes, vagy kicseszettül unalmas az életed.

Gondolom szerinted az 1050TI is sokkal jobb mint az RX 570 hiába drágább és fele olyan erős de hát az Nvidia az Nvidia ugye?

2019. júl. 6. 18:00
 17/18 anonim ***** válasza:
Komolyan, mintha csak a gépigény oldalra tévedtem volna.
2019. júl. 6. 18:18
 18/18 anonim ***** válasza:
#31 Itt most nem a trollkodásról van szó. Ebben az esetben én is az AMD ajánlanám, viszont ha már RX590 és GTX1660 lenne a kérdésben, akkor az Nvidiát. Sőt, most is Nvidiát használok. A trollok itt az elvakult Nvidiások.
2019. júl. 6. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!