"Viszont az Nvidiának szebb a minősége" XDDDD év hardveres poénja. Pont hogy az AMD-s vgak renderelnek hangyányival szebb képet ez szinte köztudott. Csak nézz side by side összehasonlító benchmark videókat játékokról. Az Nvidia kártyák képein valamiért picivel fakóbbak a színek. Az 580 amúgy is időtállóbb eléggé elseggeli az 1060 at újabb játékokban amik nem full Nvidiara optimalizáltak mint pl a legutóbbi 2 Assassins Creed.
2019. júl. 6. 01:25
3/18 anonim válasza:
Minimális különbség van a két kártya között hol egyik hol a másik javára, a kettő közül 580 at vennék mert olcsóbb. Mindkettő 3 éves középkategóriás kártya, egyikre sem mondanám hogy jövőbiztos, amit lehetett már kihoztak mindkettőből és ma is erősen köhögnek már 1080p ben is ha nem veszed vissza a beállításokat.
Az baromság hogy bármelyik is szebb képet ad, ugyanazzal a rendererrel pontosan ugyanazt a képet kapod akár nvidia, akár amd, akár intel gpu ról van szó.
Az AMD kártyák valóban szebb képet adnak, de amíg nem egy olyan monitoron nézed mint amit az Apple dobott piacra nemrég, nem fog kijönni a különbség, főleg ha nem keresed direktbe. Csak ezt a két kártyát nézve én is az RX 580-t venném, de nem a képminőség miatt.
2019. júl. 6. 07:36
7/18 anonim válasza:
A youtube videókat biztos mindenki látta már, ezért egy Reddit kommentet linkelnék most, mert kicsit más szögből közelití meg a témát. Igaz AMD sub, viszont a circlejerk ellenére is én objektívnek találtam a kommentszálat. Továbbra is azt mondom ezzel nem érdemes foglalkozni, főleg ebben az árkategóriában.
Igazából mindegy melyiket veszed, a hatás olyan lesz, mintha trabantról rakétára váltottál volna.
2019. júl. 6. 09:43
9/18 anonim válasza:
Persze a hasonlat akkor jó, ha tudod mi az a trabant. :)
2019. júl. 6. 09:44
10/18 MGéza válasza:
Nvidia vs AMD szájkarate helyett lehetett volna értelmes választ is adni hogy a kettő szinte teljesen egy szint, néhol az Nvidia nyer néhol meg az AMD. Vannak olyan játékmotorok amelyik kifejezetten az egyiknek vagy a másiknak kedvezek ezt szerintem mindenki tudja. Vulcan engine alatt például egyértelműen az AMD a nyerő. De várd meg az új kártyákat, a jelenleg piacon lévők árát kissé lenyomhatja. Használtan már ebben az árkategóriában garanciális Vega 56-ot is kapsz például, ami meg GTX 1070 szint, mindkettőt ajánlom. Rx 590-et is ajánlanám, de nem tudom milyen tápegységed van mert az 1050ti-t kb bármi elbírja, egy nagyobb Rx meg attól 2-3x is több áramot bekajál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!