Hogy lehet a legkönyebben csinálni 5.1 rendszer surround hangszóróinak állványt?
Házilag? Veszel méretre vágott négyzet lemezeket meg egy zártszelvényt és összehegeszted, flakonos festékkel lefújod vékonyan.
Aztán lehet bútorlapot is vágatni, csavarral vagy faragasztóval összerakni.
Persze a legkönnyebben úgy "csinálsz", hogy veszel valami IKEA vagy egyéb szettet és otthon 1 csavarhúzóval összerakod.
Mivel nem írtál semmit, mid van, miben gondolkodsz, mit tudsz megvalósítani, mennyi pénzed van rá stb, így nehéz megmondani.
Figyelj nekem teljesen mindegy az anyaga, persze azért normális keretek között maradva. Ne ürülékből legyen. De bármi lehet. A lehető legvékonyabb legyen a "törzse", a talpa se legyen olyan nagy (hiszen csak az 5.1 surround hangszóróinak kell, de ne is dőljön el szélfújásra) mert nincs olyan sok hely ott, ahová rakni szeretném. Valami ilyesmi:
A magassága ne legyen több mint 80 cm. Az ára max 1-2 ezer, ha vásárolni kell. Ilyet képzelek el. Egyébként ha ennél több akkor megcsinálom. Mert ahogy néztem az árakat, nem a legkedvezőbbek, ezért raktam ki ezt a kérdést. A használtpiacon se találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!