Hogyan van ennek a videokártyának és ennek a tápnak a helyes összekötése? Többi lent +képek.
Jelenleg így van, ahogy a képen. Egy darab ilyen kábellel, a kettéosztott végek a kártyában, a VGA feliratos vége meg a tápban a PCI-E-ben. Viszont 4 ilyen kábelt mellékeltek a táphoz amin VGA feliratos a dugó. Először arra gondoltam, hogy a tápba 2db VGA végűt dugok be, és úgy a kártyába, és akkor a két mellék kábelvég meg csak úgy lóg majd ott a kártya alatt...De bizonytalan vagyok, hogy így kap-e elég áramot, vagy több kéne neki? Asus Strix RX Vega64 Gaming OC kártyáról van szó és FSP Aurum PT 1200W Platinum tápról. Sehol nincs a neten róla leírás, legalább is nem találtam. Köszi a segítséget előre is.
Nyugodj meg! KApni fog elég áramot, hiszen ennyi kell neki, egy kcisit zavarosan fogalmaztál, de jelenleg megfelelően van bedugva, azért akptál úgymond több kábelt, hogyha szeretnél több videókártyát SLI-ben vagy Crossfireben használni akkor megtehesd, (több vidikari, több áramellátást igényel kábel szempontjából IS), de ahogyan most van bekötve az úgy jó, és kapni fog elegendő áramot :)
!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!