Melyik videokártyának van nagyobb teljesítménye?
Figyelt kérdés
Jelenleg egy gt 730-om van, de egyik ismerősöm új videokártya miatt nekem adta a régi hd 6950-ét. Van értelme kicserélnem? Netezésre használnom csak a szgépet és arra tökéletes, de ha valamivel több teljesítményre lenne képes az új kártya akkor kicserélném.2019. jún. 26. 13:49
1/5 anonim válasza:
Hd 6950 jóval erősebb, viszont a fogyasztása is elég sok. Tápegységed mekkora?
2/5 A kérdező kommentje:
atx 400w, nagyjából ennyit tudtam leolvasni miután levettem a szgép oldalát
2019. jún. 26. 14:19
3/5 anonim válasza:
Átlagosan 4.5x olyan gyors a 6950, igen, megéri. 2x6 pines tápcsatlakozó kell neki, ha van rajta akkor hajrá - de ha valami szutyok táp akkor én cserélném egy normálisra, ami valamivel nagyobb(500, legfeljebb 550, annál nagyobb ide felesleges).
4/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit jelent a 2x6 pines tápcsatlakozó de kétlem, hogy rendelkezne vele a tápom. Szerintem mindenképp kellene akkor egy új táp. Milyen tápegység kellene hozzá? Az 550w és az 500w között nagy különbség lenne? Tudnátok ajánlani egy olyan tápot ami tökeletesen kiszolgálja a videokártyát? És másik problémaként megjelent az, hogy nem fér be a videokártya, olyan hatalmas. Gondolom akkor egy gépházat is kellene vennem hozzá.
2019. jún. 26. 14:42
5/5 anonim válasza:
Pl ez egy teljesen korrekt táp, 5 év garancia, és van 2x6/8 pines csatlakozója is
Nem tudom milyen házad van most, ez egy szabványos atx táp, ha nem valami fura tápos HP, vagy hasonló brand géped van akkor simán kicseréled és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!