Videókártya vásárlás eBay-ről?
Sziasztok!
Nem rég úgy határoztam, hogy vásárolnék egy videókártyát eBayről, egy ASUS GeForce GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X 352bit PCIe-re gondoltam. Magyarországon olyan 400.000-től lehet hozzájutni újonnan, eBay-en pedig 91.000 forintba került használtan plusz 10-20.000 forint postaköltség. Szerintetek átverés? Vagy szétbányászták vele a kártyát, és már nem olyan a teljesítménye?
Nézegettem más kártyákat is, 1070ti van, hogy 50-100.000-el is olcsóbban megvásárolható, még a magas postaköltség ellenére is érdemes külföldről megrendelni, és ha meg is vámolják, még akkor is olcsóbban jön ki az ember. Ezek rossz kártyák lehetnek, vagy tényleg nem olyan jó a teljesítményük már, vagy szimpla átverés? Rendelt már valaki eBayről videókártyát?
Köszi!
Most nézem, hogy licites a cucc, de itt van egy fixáras, ez is nagyon olcsónak tűnik.
Mi lehet a trükk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!