Használt videókártya vásárlás?
Figyelt kérdés
Mint tudjuk mostanában nagy őrület van a digitális pénz bányászat iránt, és olvastam hogy amikor valakinek nem jön be akkor adja el a kártyákat és ezek "nyúzottabbak" mint a többi. Szeretetek ezek ellenére megéri használtam venni? Körülbelül már 40 ezer forintét tudnék venni GTX 780 Ti-t.2017. aug. 27. 15:45
1/7 P.O.C. válasza:
Inkább AMD kártyákkal bányásznak. Így Nvidia -nál ritkábban futsz bele bányász kártyába. Ezen kívül megbízható eladótól vegyél kártyát, akinek lehet adni a szavára. A hardveraprón nézd meg az értékeléseit is.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
Bármi más vélemény?
2017. aug. 27. 16:05
3/7 anonim válasza:
de azért figyelj oda és előre inkább ne utalj pl csakmister esete, 1000+ pozitiv 1 negativ és több százezres csalás vádak vannak ellene, ki is lett tiltva.
4/7 anonim válasza:
43 ezerért kapnál zsír új 1050Ti-t 3 év garival.
A 780Ti ugyan 4 éve még csúcskategóriának számított, manapság viszont nem sokkal több FPS-ed lenne vele (bár ez játékfüggő), cserébe 3x több áramot zabál.
5/7 nemcso válasza:
A 780 TI lényegesen erősebb egy 1050 TI-nél (kb. 1060 szintjén van).
Ha a procid, trafód bírja és nem zavar a garancia hiánya, hajrá !
6/7 anonim válasza:
GTX780Ti-t én sem vennék. Mai napig erős kártya, de rengeteget fogyaszt, emiatt melegedik és (ahogy általában a a sokat fogyasztó csúcskártyák) könnyebben tönkre is megy.
7/7 anonim válasza:
# 6
Nem semmi a 300 wattos fogyasztása és 80 fok körüli üzeme...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!