Miért "áll" fel egyre lasabban routerem bekapcsolása után?
Köszönöm a válaszokat.
Azért kapcsolom be és ki, mert éjjel világít, mint a karácsonyfa a monitorral egyetemben.
Ragasztószalag esetleg? :D
Én egy darab műanag laptot raktam oda pont ebből kifolyólag. Amúgy vannak típusok ahol kikapcsolható.
Még ennél számtalanszor komolyabb és komolyabb negatív hatások érnek, ha csak kiteszed a lábad az utcán. Az már nem fogja rövidíteni az életed. Főleg hogy újabb kihalási esemény küszöbén állunk.
Így a megoldás, ha gyorsabb boot -olást akarsz válts korszerűbb válts komolyabb routerre.
Igaz!
Tényleg!
Vettem egy null kilométeres autót és kivágtam a padlólemezét. Most úgy közlekedek, mint a Flintstone család család, hogy kiméljem az önindítót. Ugyanis, ha nem indítom be, akkor az önindító nem használódik el. Mivel a sok indítás megviseli a szerkezetet. Mikor még nem vágtam ki a padlót, akkor a munkából hazajövet járni hagytam egész éjszakára a motort, hogy ezzel is kíméljem az említett szerkezetet.
…ha ez nevetséges volt számodra, akkor gondolt végig, amit írtál a router kikapcsolásával kapcsolatban. Igen is ki kell, kellene gond nélkül kapcsolni a szerkezeteket, ha nem használják. Függetlenül, hogy mire használják vagy, hogy hogyan és hol.
Imádom, mikor emberek elviszik a kérdésről a figyelmet és más lesz a téma. Vagyis megváltozik a téma. Mi is volt a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!