Vásárolnátok hardverapróról?
Figyelt kérdés
Szemezek egy videókártyával, amin még fél évig van garancia, újonnan kb. 2-2,5x annyiba kerülne, mint amennyiért megvan hírdetve.
A meghírdetőnek 2000 pozitív értékelése és 0 negatív értékelése van, ezek alapján megbízhatónak tűnik, viszont használt hardvert még nem vettem.
Ha úgy döntenék, hogy nem használt hardvert veszek, akkor ennek a kisebb "testvérét" venném meg.
2019. jún. 23. 17:49
1/4 anonim válasza:
Gyanús az a 2-2,5x ár, nézzél más hűtéssel szerelt modelt hogy valós árat kapj, ha még egyáltalán gyártják azt a kártyát.
Én anno boldogan vettem GTX 970-t használtan, de a kérdés leírása alapján passzolnám azt a kártyát.
2/4 anonim válasza:
Fél évig van garanciával, nyugodtan megveheted.
3/4 anonim válasza:
Miután konkrét típust nem írtál, könnyen előfordulhat, hogy az árukeresőn valami régen beragadt árat látsz, amiért már senki meg nem veszi újonnan, de ennyiért van a leltárban, így nem változtatnak rajta.
4/4 anonim válasza:
Rendszeresen veszek onnét cuccokat. Ha megnézed, hogy kitől és mit veszel, baj nem érhet. Az ár meg nem feltétlen gyanús, sokszor van olyan, hogy például megvesznek egy kártyát hibás hűtéssel, megjavítják, majd így adják tovább, netán lecsapnak egy nagyobb készletre külföldön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!