Megéri rendelni hardverapróról?
Figyelt kérdés
A legtöbb hirdetés ilyen:
- xy termék eladó, bontatlan,
- xy termék eladó, keveset használt párnapja vásárolt
- xy termék eladó 3 év garanciával
Én nem vágom a kereskedelmet, de minek adja el pár nap használat után?
Miért éri meg neki max. 5-10 ezer forinttal olcsóbban eladni?
Érdemes az oldallal foglalkozni? Vannak veszélyei?
2016. febr. 2. 15:55
1/3 anonim válasza:
Nagyker aron beszerzik, aztan eladjak a kiskernel olcsobban.
Termeszetesen minden adas-vetelnek megvannak a veszelyei. En tobbszor vasaroltam, nekem nem volt gondom - bar a garanciat sosem kellett kihasznalnom.
2/3 pinázó válasza:
Az oldalnak veszélyei nincsenek, maximum az oda regisztrált tagoknak, akik árulnak xy terméket. Előre utalással nem szabad foglalkozni, de szerintem ez csak természetes. Én tegnap előtt rendeltem arról az oldalról, olyan terméket, ami mindössze 2 hónapot volt használva, és még volt rá 9 hónap garancia. Semmi gond nem volt. Persze ez személytől függ. Beszélj meg vele mindent részletesen a rendelés előtt, és nem lesz gond.
3/3 anonim válasza:
van veszélye de általában jelzi a hv hogy az eddigi vásárlók mit szóltak az eladó termékeihez.. én is ismerek olyan embert aki fél év után(vagy legalábbis amíg van gari) továbbad a hardveren 5000ft-al kevesebbért mint amennyiért vette és veszi a legújabbat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!