Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a probléma, és...

Mi lehet a probléma, és hogyan tudnám megoldani?

Figyelt kérdés

Amióta új videókártya van a gépemben, azóta a CS:GO-t és a GTA 5-öt véletlenszerűen leteszi a tálcára, egy 5-6 másodpercre fagyás kíséretében.

Általában 70 C° fok felett szokott lenni,de nem haladja meg a 75 C° fokot. Próbáltam lejjebb venni a grafikát, de nem jött be.

Az illesztőprogram adatai :

-illesztőprogram dátuma : 2019.05.22.

-illesztőprogram verziója : 26.20.11015.5009

Gépem adatai:

-FX-8370 processzor

-RX 580 8 GB videókártya

-16 GB ram

-800 W tápegység

-Samsung SyncMaster P2370HD Monitor

HDMI kábellel csatlakoztatva a videókártyához.

2019. jún. 21. 14:27
1 2
 1/20 MGéza ***** válasza:
Milyen márkájú 800W tápegység? Vacakból a sok is kevés, ha mondjuk Approx vagy ilyesmi. Cpu nem melegszik túl biztosan, az mennyire megy fel? Videokártyánál 70-75C° üzemi hőmérsékletnek számít, azért nem kéne kidobálnia.
2019. jún. 21. 14:59
 2/20 anonim ***** válasza:
milyen OS ? régebbi kártya driverét le törölted ? honnan töltötted le a drivert amit most használsz ? ha a mellékelt cd-ről raktad fel az is okozhatja a problémát nem mindig 101-esek azok sem.
2019. jún. 21. 16:11
 3/20 A kérdező kommentje:
Itt van a gépem teljes specifikációja: [link]
2019. jún. 21. 16:37
 4/20 anonim ***** válasza:
A táp végül is egy Approx márka újracsomagolva (ugyan az a bele).
2019. jún. 21. 16:45
 5/20 A kérdező kommentje:
Igazából egy kínai volt benne, meg is látszik, tönkrement, de akkor már megvolt a kártya, és ugyanúgy csinálta ezeket, amúgy általában a CPU 35-50 C°körül szokott lenni és 3-7 GB használ a 16 GB memóriából...
2019. jún. 21. 16:53
 6/20 anonim ***** válasza:

Akkor én tápcserével kezdeném, de először megnézném egy másik táppal.

Az a CPU fogyaszt rendesen, így mindenképpen egy középkategóriás tápban gondolkoznék.

Ha a legolcsóbban akarod megúszni:

[link]

Tudom hogy túl van méretezve de ennyiért nagyon rendben van.

2019. jún. 21. 17:37
 7/20 A kérdező kommentje:
Újraraktam a drivereket, úgy hogy letöröltem, hogy nyoma se maradjon, és letöltöttem a legfrissebbet és azóta már megjavult, nemtudom, hogy hogyan, de ez egy hete nem működött...
2019. jún. 21. 20:46
 8/20 A kérdező kommentje:
Megint csinálja, de most nem segített a driver újrarakás... Ingyenes dolgokat írjatok, mert hülyeség az, hogy tápot kell cserélni...
2019. jún. 26. 08:27
 9/20 anonim ***** válasza:
Ha felrobban a táp mert nem bírja akkor ne nekünk sírj itt. Barátodtól kérjél hátha tud adni...
2019. jún. 28. 13:54
 10/20 MGéza ***** válasza:
Ingyenes dolgot erre a problémára nem tudunk. Egyértelműen hardveres eredetűnek néz ki, ilyenkor driver újrarakás után egy darabig működik, aztán ahogy egyre jobban kezdi magát megadni a hardver úgy jutsz el egyre inkább az instant géphalál állapotába. Akkor már nem leszünk idióták, de késő is lesz.
2019. jún. 28. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!