Külső Winchestert csatlakoztattam össze telefonnal és
probléma adódott, ebben kérném a segítségetek?!
Figyelt kérdés
A minap kaptam egy külső Winchestert(Samsung), amin filmek voltak. Eddig szép, és jó, de amikor össze akartam csatlakoztatni a telefonnal (szintén Samsung), akkor üresnek jelezte. Ezután megpróbáltam összedugni a laptopommal, de szintén nem jutottam eredményre.
Valaki tudna segíteni abban, hogy ilyenkor mi a teendő?
Az android nem valószínű hogy ismerné az ntfs-t se az exfat-et. De a fat32-t felismerné (mbr-en).
2019. jún. 11. 01:18
6/8 anonim válasza:
Jó,de gondolom a laptopon windows van, így csak felismerte volna valamelyik a rendszert, bár mondjuk meg lehet próbálni egy pendrive-ra valami ubuntut rakni, és akkor onnan bootolva ránézni,hátha..
2019. jún. 11. 08:38
7/8 anonim válasza:
Laptopon egy kép a Lemezkezelőről is többet mondana mint amit a kérdező eddig elmondott, főleg ha azt is megnézné hogy mbr vs gpt. Így marad a barkóbázás. A telefon se feltétlen képes 2A leadására ami táplálni tudna egy hddt így sérülhet a filerendszere..
2019. jún. 11. 09:19
8/8 anonim válasza:
Na látod te jóképességű.....
Csak kibújt a szög a zsákból...
Mindegyik új iPhonehoz lehet külső tárhelyet csatlakoztatni. És fájlkezelő is van az új opredszerben.
Csak te vagy elmaradva még 2008-ban.
Mellesleg megjegyzem a 2009-es 3GS-em a mai napig működik és olvassa a memkártyát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!