Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van valakinek itt Asus TUF...

Van valakinek itt Asus TUF Fx505-ös laptopa?

Figyelt kérdés
Ha igen írna róla pár sort hogy mégis milyen? Mik a tapasztalatok a géppel? megköszönném:D

2019. jún. 20. 19:54
 1/1 Csabeszkusz99 válasza:
Szia! Én pont a napokban vásároltam egy Asus TUF FX505GE-t.. Tudását tekintve korrekt kis gép és jól is néz ki. Viszont ha viszonylag nagy teljesítményt ígénylő játékot tolok rajta (esetemben WoT Maximum grafikán) a gyárilag vele kapott töltő nem tud elég áramot biztosítani a működéshez, így hiába van töltőn a gép merül játék közben :/ legalábbis az én esetemben ez így volt. Több helyen olvastam hogy nagyobb teljesítményű töltőt kellene hozzá vennem, ami alsó hangon legalább 15ezer, úgyhogy ezt azért kalkuláld bele! Azt hiszem 120Wos töltőt kaptam hozzá egyébjént, de lehet hozzá kapni elvileg 180Wosat is.. Azzal lehet nem merülne, de mivel csak alapszinten értek a lapikhoz, így inkább visszaküldtem az üzletbe.. Most épp várom hogy visszautalják a pénzt.. Ezt a töltős infót is hosszas utánajárással találtam..
2019. jún. 21. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!