Evil21 kérdése:
Asus B85M-G alaplapom és van hozzá 32GB ramom 4*8GB. Úgy tudom működtetni őket hogy az A1 és B1-be van berakva máskülönben nem küldi el a jelet a gép és nem tudok belépni a biosba sem. Kell valamit állítanom ahoz hogy tudjam használni mind a 4 ramot?
Figyelt kérdés
»DIMM 32 GB DDR3-1600 Quad Kit« CL9 9-9-24, DDR3-1600 1,5V egyenként kipróbálva mindegyik működik Köszi előre is.2019. jún. 15. 22:31
1/4 A kérdező kommentje:
tehát csak 2DB 8GB ramot tudok használni első fekete slott és az első sárga slottba más variációt nem enged a gép sajna.egyenként kipróbálva mindegyik jó,de együtt nem
2019. jún. 15. 22:34
2/4 anonim válasza:
BIOS-ban nincs valami opció, ahol be-ki lehet kapcsolni a dual channelt? (Én még mondjuk nem láttam ilyet)
De ez leginkább alaplap hibának tűnik.
3/4 anonim válasza:
Nézd meg ezt az oldalt: [link]
Én úgy látom,hogy erősen memóriafüggő,hogy melyik típusból mennyit tud kezelni a lapod.
4/4 A kérdező kommentje:
nem látom a listában a ramot emit vettem ez igaz de akkor miért írja ki a nevét a biosban mert mint mondtam 16GB müködik csak nem párban mert A1 B1 ként müködik csak és nem a1-a2 vagy b1-b2
2019. jún. 16. 06:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!