Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért fut lassan minden játék?

Miért fut lassan minden játék?

Figyelt kérdés

Jóval lassabban, mint amit a gépemnek tudnia kéne, már amelyik egyáltalán hajlandó elindulni. Olyan, mintha a Windows önkényesen az integrált videokártyát használná. Letöltöttem a legújabb Nvidia GameReady drivert, az Nvidia vezérlőpulton is beállítottam, hogy mindenre a dedikált kártyát használja, de semmi. Próbáltam, hogy vezérlőpultban kitörlöm az integrált videokártyát, az sem használt. Kikötni nem tudom, mert laptop.

Azóta ilyen, amióta újratelepítettem a Windowst (10-es egyébként). Hogyan tudnám rákényszeríteni, hogy a dedikált videokártyát használja?

2019. jún. 19. 19:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Konfig? Milyen játékok?
2019. jún. 19. 19:12
 2/6 anonim ***** válasza:
biosban átállítod.
2019. jún. 19. 19:12
 3/6 A kérdező kommentje:

#1 Acer Aspire E5-575G - i5-7200U, 15.6FULL HD, 1000 GB+96 GB, 8GB, Geforce GTX 950M 2GB

A konfiggal biztosan nincs baj, mert az előző telepítéssel simán ment minden. Pár játék, amit próbáltam: Fifa 18 és 19, Endless Legend, Spore, Europa Universalis IV. Egyedül a Heroes 3 HD és a Minecraft megy normálisan.

#2 Néztem már, BIOS-ban nincs ilyen opció.

2019. jún. 19. 19:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Mikor indítod a játékot, már nem emlékszem rá pontosan, hogy is működik, de mikor notebook-omban a dedikált videókártyát akartam használni úgy működött, hogy jobb gomb a parancsikonra vagy az exe fájlra és ott kiválaszthattad, hogy az integrált, vagy a dedikált videókártyát használja a játék.
2019. jún. 19. 20:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Nvidia vezérlőpultban tudod beállítani melyiket használja. :)
2019. jún. 19. 22:52
 6/6 A kérdező kommentje:
Ha a jobb gombos menüből ki akarom választani, akkor is az Nvidia vezérlőpultra irányít, ott pedig már be van állítva, hogy a dedikált kártyát használja, de leszarja...
2019. jún. 20. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!