Van hátránya a CPU-hoz mérten mértéktelenül erős VGA-t betenni? Ha az anyagi oldalt nem nézzük?
van hátránya ennek? Egy 2nd gen asztali i3 CPU mellé egy GTX 1080Ti VGA-t beteszek. Mivel kaptam a VGA-t így nem érdekes mennyibe került, nekem ingyen van.
Van ennek hátránya a működésre nézve?
Többet fogyaszt oké van benn egy 750-es táp elbírja.
Egyéb?
"Ellenben ha lecserélnéd a procit egy I7 3770k ra már egész jól el lehetne játszogatni."
dehogy cserélem le egy szintén százéves szarra, majd még pár hónap és veszek egy új deszkát AM4-el és Ryzen-nel
Hát akkor már elég ütős konfig lesz az tuti, csak nem tudtam lenne-e keret a fél rendszert lecserélni ugye alaplap processzor plusz még ram is.
By the way nem olyan szar az a 3770k :D nekem az van egy 1080 mellett és egész jó kis párost alkotnak. Nyilván ha 144 körüli fps lenne a cél már más lenne a helyzet de 60hz es monitorhoz simán jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!