Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ath M50x-hez hangkártyát vagy...

Ath M50x-hez hangkártyát vagy DAC-ot vegyek? És milyet? (többi lent)

Figyelt kérdés
Jelenleg egy HyperX Cloud 2-m van. Szeretnék venni egy Audio Techica M50x-et, és a legjobb hangélmény érdekében vennék hozzá egy hangkártyát vagy dac-ot, ha kell. Tudtok ajánlani dacot vagy hangkártyát? Melyik kell nekem? Tudtok ajánlani akár másik fejhallgatót? Főleg filmet nézek, zenét hallgatok és néha jászok

2019. jún. 17. 13:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Penz kerdese
2019. jún. 17. 14:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Max az egészre 80K
2019. jún. 17. 14:14
 3/4 anonim ***** válasza:

M50X-t próbáltad előtte?

Mert elvileg sok benne a mély, ami nem biztos hogy előnyös lehet mindig.

Talán a Yamaha MT7 illetve az ATH-A550Z áll hozzá közelebb hangzásban.

DAC terén kérdezősködj itt:

[link]

2019. jún. 17. 15:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem M50X limited van és szerintem nincs benne túl sok basszus, de ha lenne is állítható equalizerrel. Az alaplapod milyen? Mert normálisabb újabb lapokban már elég korrekt hangkártya van ami jobb esetben még szigetelt is az alaplap többi részétől. Olyan esetben nem feltétlen éri meg Dac szerintem. Lehet jobbam jársz ha inkább veszel egy M70X et az pont 80 körül van.
2019. jún. 17. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!