Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan oldjam meg ezeket a...

Bence12344 kérdése:

Hogyan oldjam meg ezeket a Windows hibákat?

Figyelt kérdés

Nemrég újra raktam a Windows-t, azóta a problémák csak egyre többet jönnek elő, eredeti Windows 10 Pro, Játékokban, és maga a rendszer is gyakran kifagy hiába van ssd-re téve a rendszer. Megnéztem az esemény naplót és ezeket a hibákat írja, van ötletetek, hogy mit kezdhetnék ezekkel?

Előre is köszönöm a normális válaszokat.

[link]

2019. jún. 16. 15:24
 1/4 anonim ***** válasza:

rendszergazdai parancssor:

dism /online /cleanup-image /restorehealth

sfc /scannow

2019. jún. 16. 15:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezeknek a hibáknak nem sok közük van az általad tapasztaltakhoz. Nincs is miért foglalkozni a javításukkal, ha megnézed, 10 gépből 9-en lesznek valamilyen hasonló jellegű hibák az esemény naplóban.

Amiket te észlelsz az sokkal inkább amiatt lehet, hogy valami a háttérben elhasználja a cpu és/vagy ram erőforrásaidat. A task manager-t figyeld miközben játszasz, hogy mi használja el az erőforrásokat.

2019. jún. 16. 15:48
 3/4 A kérdező kommentje:

WUDFHost.exe pl eszi meg a proci 40%-t de fogalmam sincs, hogy mi.

TiWorker 22%Processzor

Ötlet, hogy ezek mik lehetnek?

2019. jún. 16. 16:19
 4/4 A kérdező kommentje:

Windows Resource Protection did not find any integrity violations.

Error: 87

Ilyen válaszokat kaptam a scan miatt.

2019. jún. 16. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!